Descargar AudioLibro La Cuina Mallorquina d en Biel Felip de Gabriel Roca Juan

Descargar AudioLibro La Cuina Mallorquina d en Biel Felip de Gabriel Roca Juan año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Cuina Mallorquina d en Biel Felip
 • Autor del audiolibroGabriel Roca Juan
 • Fecha de publicación: 22/4/2018
 • EditorialDOCUMENTA BALEAR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCocina
 • ISBN: 9788417113070
 • Valoración del audiolibro: 9.83 de un máximo de 10
 • Votos: 564
 • Autor(a) de la reseña: Hipolita Casanova
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.48 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 3/8/2018
 • Duración: 1 hora con 35 minutos (62 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 17/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - AAC - MP3 - WAV - AU - FLAC - MPEG4 (compresión RAR - 7-ZIP - ACE - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • Duración del resumen (audio): 10 minutos (7 MB)
 • Servidores habilitados: FreakShare - CloudMe - Mediafire - Microsoft OneDrive - MEGA - FileServe - KATCR - BitShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La vertadera cuina mallorquina, tradicional i casolana.En Biel té la bonhomia d’aquells cuiners generosos, talment un abat de la Real que escampa benedicció per tot arreu, però en forma culinària. Té uns ulls grossos, unes orelles preeminents, una boca i un nas que sobresurten per fer evident que aquests quatre sentits acompanyen unes mans que poden dur endavant propostes que són del gust de tothom. Tot això ve acompanyat d’una mirada suau i entremaliada alhora, d’una veu parsimoniosa, d’una oïda sempre disposada a escoltar, i d’una humanitat fora mida. Un cuiner que és l’amo, o un amo que fa de cuiner, que s’asseu amb els clients a degustar els seus plats, que n’explica l’elaboració feta amb l’experiència d’anys i panys, i la saviesa que comporta romandre davant els fogons d’ençà de 1978. («Història d’una passió. Semblança personal d’en Biel Felip», de Felip Munar) La cuina mallorquina, tantes vegades vilipendiada i maltractada per gent que ni la coneix, ni la estima, ni tampoc la sent com a pròpia, ha esdevingut en les darreres dècades una trista caricatura de si mateixa, un despropòsit culinari i una ganyota cultural envers la nostra societat. Can Biel Felip s’ha erigit, en aquest mateix temps, en un reducte de plaer mengívol local, d’història viva comestible i de resistència estoica del que ha estat, ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Cocina