Descargar AudioLibro Torres a la Cuina de Sergio Torres

Descargar AudioLibro Torres a la Cuina de Sergio Torres año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Torres a la Cuina
 • Autor del audiolibroSergio Torres
 • Fecha de publicación: 25/3/2016
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCocina
 • ISBN: 9788416430215
 • Valoración del audiolibro: 7.2 de un máximo de 10
 • Votos: 499
 • Autor(a) de la reseña: Gilverto Niebes
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.61 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 14/9/2018
 • Duración: 2 horas con 48 minutos (112 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 15/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - Vorbis - MPEG4 - WAV - WMA - MP3 (compresión ZIP - BZ - ISO - 7Z - LZ - RAR - AZW4)
 • Incluye un resumen PDF de 17 páginas
 • Duración del resumen (audio): 13 minutos (8.5 MB)
 • Servidores habilitados: Google Drive - EliteTorrent - FreakShare - FileServe - Mediafire - Your Bittorrent - Torrent
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultats d'alta cuina a l'abast de tothom. La nostra afició a la cuina va començar quan teníem vuit anys, i tot ho devem a la nostra àvia Catalina. Gràcies a ella vam descobrir el món de les olor i dels sabors que es perfilava als mercats, que recorríem junts. Després de formar-nos amb el mestre Josep Lladonosa, vam iniciar un camí per separat que ens va dur al cor de les cuines de grans xefs, com ara Jean Louis Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria o Philippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l'experiència adquirida, les nostres trajectòries van tornar a unir-se per dur a terme projectes a Xàbia, Brasil i Barcelona, on va arribar l'estrella Michelin l'any 2010. Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual hem après i hem gaudit molt, per bé que mai no hem perdut de vista els nostres orígens. Per aquest motiu encara conservem el pis de l'àvia a Barcelona, on hem situat l'Espai Il·lusió o, com ens agrada anomenar-lo, el nostre I+D, en el qu...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Cocina

Otros audiolibros de la editorial ROSA DELS VENTS

Otros audiolibros del año 2016

Otros audiolibros en el idioma Catalán