Descargar AudioLibro Esmorzars de Forquilla de Sergi De Meià

Descargar AudioLibro Esmorzars de Forquilla de Sergi De Meià año 2015

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Esmorzars de Forquilla
 • Autor del audiolibroSergi De Meià
 • Fecha de publicación: 25/11/2015
 • EditorialCOMANEGRA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCocina
 • ISBN: 9788416033584
 • Valoración del audiolibro: 7.43 de un máximo de 10
 • Votos: 847
 • Autor(a) de la reseña: Aniseto Meneces
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.64 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 8/7/2018
 • Duración: 1 hora con 52 minutos (76 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 14/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - OPUS - MPEG4 - MP3 - FLAC - AAC - MPEG-4 DST - WAV (compresión RPM - RAR - DMG - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 18 páginas
 • Duración del resumen (audio): 13 minutos (9 MB)
 • Servidores habilitados: Torlock - Uploaded - Dropbox - 4Shared - RARBG - Torrent
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Els esmorzars de forquilla són un àpat molt nostrat i amb aquest llibre se'n reivindica la importància i se n’actualitzen les receptes. Els esmorzars de forquilla han estat tradicionalment un àpat molt important en la nostra cultura gastronòmica, no només per la necessitat d’encarar el dia amb energia i motivació, sinó pel seu habitual caràcter social, gairebé ritual. Una tradició massa arraconada per les exigències de la vida moderna, però que volem reivindicar i actualitzar amb aquest llibre, la primera obra de referència sobre els esmorzars de debò. El xef d’Els Matins de TV3, en Sergi de Meià, i la seva mare, l’Adelaida Castells, serveixen esmorzars de forquilla en el seu restaurant, uns platets tradicionals que s’elaboren amb ingredients de proximitat. En aquest llibre ens ofereixen el seu receptari perquè puguem traslladar a casa nostra aquest petit plaer. I per als qui prefereixen ser servits en lloc de treballar als fogons, també s’ofereix una guia de restaurants on encara es pot gaudir d’aquest àpat matiner, a càrrec d’en Pep Palau. El servei quedarà complet amb els escrits d’en Julià Guillamon i en Miquel Sen, que des de la seva literatura i experiència culinària reflexionen sobre un dels temes més oblidats de la cultura gastronòmica catalana.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Cocina

Otros audiolibros del año 2015

Otros audiolibros de la editorial COMANEGRA