Descargar AudioLibro Aprendre de Cuinar de Assumpta Miralpeix

Descargar AudioLibro Aprendre de Cuinar de Assumpta Miralpeix año 2014

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Aprendre de Cuinar
 • Autor del audiolibroAssumpta Miralpeix
 • Fecha de publicación: 20/9/2014
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCocina
 • ISBN: 9788415961048
 • Valoración del audiolibro: 7.34 de un máximo de 10
 • Votos: 577
 • Autor(a) de la reseña: Rosalino Velos
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.5 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 20/8/2018
 • Duración: 8 horas con 24 minutos (344 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 04/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - MP3 - ATRAC - MPEG4 - WAV - WMA - MPEG-4 ALS (compresión ISO - ZIP - RAR - TZ)
 • Incluye un resumen PDF de 57 páginas
 • Duración del resumen (audio): 40 minutos (28.5 MB)
 • Servidores habilitados: Torrent - MEGA - FreakShare - Google Drive - Hotfile - BitShare - Toorgle - 4Shared - Torrents.me - iDope
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aprendre de cuinar té una única pretensió: ser un bon manual de la cuina de cada dia. Per aquesta raó, s’ha pensat en uns plats fàcils de fer, elaborats amb ingredients que siguin al nostre abast i que solucionin sense dificultats el menjar diari, i alhora mantenint les bases dels nostres gustos tradicionals i sent respectuós amb la nostra dieta mediterrània. Com és natural, hi ha receptes per a dies festius o especials, les quals faran quedar molt bé, però el que vol aconseguir aquest llibre és que el menjar diari no sigui monòton ni pels que ho mengen ni pels que ho fan; i que estant la mateixa estona a la cuina es puguin fer una bona varietat de plats, procurant trencar amb la rutina diària. El llibre es divideix en dues parts; una de teòrica i una altra de pràctica. La teoria pot ajudar a resoldre els problemes que poden sorgir en qüestions com ara anar a comprar, la conservació dels aliments, la cocció, saber escollir un menú, conèixer els estris de la cuina, saber escollir un bon vi, saber parar la taula, saber aprofitar les sobralles, etc., i també a conèixer els diferents condiments i herbes aromàtiques que s’utilitzen a la nostra cuina. És interessant mirar la part teòrica del llibre, atès que s’hi troben les pautes per a assegurar l’èxit de la cuina. A la part pràctica del llibre, s’han classificat els capítols segons l’aliment principal de cada recepta. Cada capítol té una introducció que explica les característiques de l’aliment o aliments, les precaucions que s’han de tenir per mantenir al màxim les seves propietats nutricionals. D’aquesta manera el que es pretén és donar informació per millorar tant la qualitat gastronòmica com el coneixement del que aporten els aliments al nostre cos.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2014

Otros audiolibros en el idioma Catalán