Descargar AudioLibro Capitols de Cuina Mallorquina de Antoni Contreras Mas

Descargar AudioLibro Capitols de Cuina Mallorquina de Antoni Contreras Mas año 2014

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Capitols de Cuina Mallorquina
 • Autor del audiolibroAntoni Contreras Mas
 • Fecha de publicación: 6/6/2014
 • EditorialDOCUMENTA BALEAR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCocina
 • ISBN: 9788416163199
 • Valoración del audiolibro: 9.6 de un máximo de 10
 • Votos: 73
 • Autor(a) de la reseña: Estephana Tarin
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.46 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 24/8/2018
 • Duración: 2 horas con 15 minutos (89 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 29/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - WMA - MPEG4 - WAV - AAC - FLAC (compresión ZIP - IMG - RPM - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Duración del resumen (audio): 14 minutos (10 MB)
 • Servidores habilitados: Dropbox - Microsoft OneDrive - Hotfile - iDope - Google Drive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Els plats típics de la cuina de Mallorca, la seva evolució i la seva cultura. L’art i la tècnica de preparar els aliments no són una casualitat. L’aparició d’un plat a taula és el darrer pas d’un camí sovint llarg i condicionat per factors molt diversos. És el resultat actual dels canvis experimentats en les maneres de modificar uns productes alimentaris. Representa la conclusió temporal d’una tasca intel·lectual complexa i específica de cada cultura culinària, a la qual proporciona la solució més eficaç i que millor complau el comensal. Aquest llibre vol donar notícia de l’evolució d’alguns plats de la cuina que s’ha fet i encara es fa a Mallorca. Cada un té una biografia pròpia, formada pel procés d’aprofitament més eficient i agradós dels recursos disponibles en determinades circumstàncies de la nostra història. Constitueixen mostres ben significatives de l’adaptació dels nostres avantpassats als canvis i circumstàncies que s’han produït en el medi ambient. L’habilitat que demostraren en convertir els productes naturals en un menjar profitós i agradable al paladar, manifesta algunes de les solucions més decisives del seu enginy i capacitat de manejar l’entorn de manera favorable. Els resultats dels èxits d’aquestes experiències són els que han donat lloc a la creació dels plats així com ara els coneixem.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Cocina

Otros audiolibros del año 2014

Otros audiolibros de la editorial DOCUMENTA BALEAR

Otros audiolibros en el idioma Catalán