Descargar AudioLibro Amanides de la Mediterrania de Eliana Thibaut

Descargar AudioLibro Amanides de la Mediterrania de Eliana Thibaut año 2003

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Amanides de la Mediterrania
 • Autor del audiolibroEliana Thibaut
 • Fecha de publicación: 2/1/2003
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCocina
 • ISBN: 9788496035683
 • Valoración del audiolibro: 7.22 de un máximo de 10
 • Votos: 471
 • Autor(a) de la reseña: Raphael Gandara
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.9 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 20/7/2018
 • Duración: 5 horas con 41 minutos (232 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 14/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - WAV - WMA - MP3 - OPUS - MPEG4 - AC3 - Vorbis (compresión AZW - RAR - GZ - CBR - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 47 páginas
 • Duración del resumen (audio): 34 minutos (23.5 MB)
 • Servidores habilitados: Microsoft OneDrive - MEGA - MyUpload - FreakShare - Uploaded - FileServe - 1fichier
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Com a entremès, per primer plat o com a plat principal, les amanides poden donar encant a tots els nostres àpats. Són una de les riqueses de l’entorn mediterrani. Gràcies als múltiples ingredients i condiments de tots aquests països, i units per l’oli d’oliva com a nexe comú, alegren les nostres taules des de sempre. Crues o cuites, fredes o tèbies, compostes de verdura o riques en carn o en peix, també tenen el seu lloc en qualsevol estació de l’any. Especialitats de casa nostra i dels nostres veïns, secrets del mític Orient i creacions inèdites, heus ací prop de 300 receptes per renovar els vostres menús, unint dietètica i plaer del paladar. D’Andalusia a Catalunya, del Llenguadoc a Provença, del Piemont a Sardenya, de Grècia al Líban i d’Egipte al Marroc, estem embarcats en un meravellós viatge per les amanides llamineres, des dels cigrons amb allioli fins a les albergínies petites amb salsa chermoula, des dels cors de carxofes amb escabetx fins als rogers amb alfàbrega, des del caviar d’albergínia fins a les tallarines de marisc, o des de les pastanagues amb comí fins al formatge de cabra amb pebrot vermell... L’autora ens ofereix, per altra banda, un repàs detallat dels ingredients utilitzats, amb la seva història i el seu valor nutritiu, un capítol sobre les salses i preparacions de base i tot un assortiment de torrades, coques i canapès per a pícnics i aperitius originals.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2003

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Cocina

Otros audiolibros de la editorial COSSETANIA