Descargar AudioLibro La Cuina del Calçot (4ª Ed.) de Joan Jofre Español

Descargar AudioLibro La Cuina del Calçot (4ª Ed.) de Joan Jofre Español año 1997

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Cuina del Calçot (4ª Ed.)
 • Autor del audiolibroJoan Jofre Español
 • Fecha de publicación: 15/4/1997
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCocina
 • ISBN: 9788497910750
 • Valoración del audiolibro: 8.05 de un máximo de 10
 • Votos: 713
 • Autor(a) de la reseña: Juachin Gallardo
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.07 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 25/9/2018
 • Duración: 1 hora con 32 minutos (62 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 04/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WavPack - MPEG4 - MP3 - WMA - WAV - AC3 - FLAC (compresión LZO - TZ - RAR - TAR.XZ - ZIP - RPM)
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Duración del resumen (audio): 9 minutos (6 MB)
 • Servidores habilitados: 4Shared - Microsoft OneDrive - Localhostr - Google Drive - FileServe
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El nom del calçot es troba indefugiblement lligat al de la calçotada, però quan hàgiu acabat de llegir el llibre que teniu a les mans veureu que això no ha de ser forçosament així, perquè el calçot de Valls constitueix una menja excel·lent combinat amb una munió d’altres ingredients que no han de ser per força els característics de la calçotada. En aquest llibre us oferim la possibilitat d’elaborar prop de setanta plats diferents cuinats amb calçots. Joan Jofre va néixer a Alió (Alt Camp) el 12 de març de 1950. És cuiner, i des dels disset anys s’ha mogut entre fogons: a Valls, Tarragona, Barcelona, les Canàries, les Balears, Andalusia, el País Basc… L’any 1983 va retornar a Valls gràcies a l’amistat que l’unia amb Agustí Garcia, el qual havia obert un nou restaurant. Un i altre ja no van perdre el contacte. A banda dels dos llibres que ha fet junt amb l’Agustí, és coautor de Todo el bacalao a su alcance (1992) i autor en solitari de Torrades. 365 receptes de pa torrat (2004). Agustí Garcia va néixer a Alió (Alt Camp) el 3 d’agost de 1949. Va iniciar la seva professió de restaurador l’any 1968, a Valls i en diversos indrets de la Costa Daurada. L’any 1983 va obrir el seu propi restaurant, El Corbatí, on incorporà molts plats innovadors, molts dels quals relacionats amb la Cuina del Calçot. El Joan i l’Agustí són fills d’Alió i sempre han sigut bons amics des que, de petits, jugaven junts a l’escola. De grans han fet dos llibres conjuntament: La cuina del calçot (1997), reeditat en diverses ocasions, i La cuina de l’avellana (1999). Totes les receptes han estat experimentades i se n’ha comprovat el bon resultat.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del autor Joan Jofre Español

Otros audiolibros en el idioma Catalán